Termeni și condiții

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.museumquest.ro. Orice comandă/rezervare plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu prezentul Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

 1. INTRODUCERE

Adminsitratorul site-ului www.museumquest.ro este REILIN TREE SRL  societate înscrisă la registrul comerțului Sub numărul J23/1104/11.04.2014, Cod Unic de Inregistrare: 31699074, avand sediul in Intrarea Margaritarului nr. 2, parter, camera 1, Otopeni, Jud. Ilfov. E-mail: contact@museumquest.ro

Prezentul Regulament se adresează tuturor utilizatorilor paginii web www.museumquest.ro şi stabileşte regulile de rezervare pe cale electronică a produselor disponibile, de plasare a comenzilor precum şi regulile încheierii contractelor de vânzare a produselor.

 

 1. REGULILE DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ŞI DE ȊNCHEIERE DE CONTRACTE DE VÂNZARE A PRODUSELOR
 2. REILIN TREE SRL pemite încheierea de contracte de vânzare la distanța a produselor prin  Internet şi prestează o serie de servicii, prevăzute în Regulamentul de faţă.
 3. Contractul de vânzare a produselor se încheie între utilizatorul paginii web şi REILIN TREE SRL. Condiţia plasarii rezervarilor/comenzilor pe site-ul www.museumquest.ro este cunoaşterea acestui Regulament şi acceptarea sa.
 4. Informaţiile furnizate de Client în timpul plasării comenzii/rezervarii trebuie să fie reale, actuale şi exacte. REILIN TREE îşi rezervă dreptul de a refuza realizarea comenzii, în cazul când datele furnizate fac imposibilă onorarea rezervarii/comenzii. Înainte de a refuza realizarea comenzii Administratorul va încerca să îl contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibilă realizarea acesteia.
 5. Clientul care a utilizat serviciile paginii web www.museumquest.ro are obligaţiile:
 6. a) de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;
 7. b) de a utiliza pagina web într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;
 8. c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul paginii web informaţii comerciale incorecte;
 9. d) de a utiliza pagina web într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi clienţi şi pentru Administratorul acesteia;
 10. e) de a folosi informaţiile publicate în paginile magazinului doar în scop personal.

 

III. ȊNCHEIEREA CONTRACTELOR DE VÂNZARE:

 • PENTRU PLASAREA COMENZILOR CU PLATA ONLINE:
 1. Pagina web permite plasarea comenzilor on-line, urmând procedura de plasare a comenzilor.
 2. Clientul poate plasa o comandă fără a fi nevoie de a-şi înregistra permanent datele personale în baza de date a paginii web (comanda fără înregistrare).
 3. Condiţia plasării comenzii o constituie completarea în formular a tuturor datelor cerute, necesare atat pentru expedierea/confirmarea comenzii/rezervarii, cat şi pentru generarea din sistem a facturii fiscale sau a bonului fiscal.
 4. Până la momentul confirmării selectării produselor cu tasta „Trimite comanda” Clientul are posibilitatea de a efectua modificări referitoare la produsul din comandă, precum şi la datele pentru livrare şi de facturare. Confirmarea de către Client a comenzii prin tasta „Finalizează comanda” este echivalentă cu acceptarea obligaţiei de a face plata preţului produselor.
 5. În momentul plasării comenzii, Clientul primeşte la adresa de e-mail indicată un mesaj referitor la comanda plasată. 

 

 1. LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA PRODUSELOR
 1. Produsele fizice achizitionate online sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin butonul „Trimite comanda”. De regulă, termenul de livrare al comenzii este de maximum 5 zile lucrătoare. Produsele sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de curierat Fan Courier. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.
 2. Produsele electronice achizitionate online (vouchere, bilete acces, Pasaport catre Muzeu) sunt livrate imediat dupa procesarea platii, in format pdf la adresa de e-mail furnizata la plasarea comenzii.

 

 1. RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VÂNZARE
 2. Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără a indica vreun motiv, pe baza dispozițiilor legale.
 3. Termenul de retragere din contractul de vânzare a produselor expira cu 3 zile inainte de data de desfasurare a evenimentului rezervat.
 4. Pentru a-şi exercita dreptul de retragere din contract Clientul trebuie să contacteze Administratorul prin e-mail la adresa contact@museumquest.ro si sa prezinte solicitarea in termenul prevazut anterior. Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient ca Clientul să trimită informaţiia referitoare la decizia sa de exercitare a dreptului de retragere înainte de împlinirea termenului de renunţare (3 zile inainte de data de desfasurare a evenimentului rezervat).
 5. Returnarea sumelor achitate de Client se face în acelaşi mod cu cel ales de Client la tranzacţia iniţială.

  

 1. TERMENII ȘI CONDIȚIILE PARTICIPĂRII LA TREASURE HUNT-URILE ORGANIZATE DE CATRE MUSEUM QUEST IN CADRUL MUZEELOR PARTENERE (REGULAMENT DE CONDUITA) 

Prin participarea la MUSEUM QUEST, va exprimati acordul cu privire la urmatoarele:

 • Participantii îşi asumă responsabilitatea pentru orice pagube provocate în timpul desfășurării activității precum: deteriorarea patrimoniului cultural, a căilor de acces în Muzeu, a spaţiilor muzeale, eventuale incendii provocate prin nerespectarea normelor privind fumatul precum și măsurile generale pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.
 • Participantii declara că au luat cunoştinţă că Muzeul este o instituţie publică aflată sub autoritatea Ministerului Culturii, care deţine un patrimoniu cultural de interes naţional monitorizat foto/video 24/24h pentru siguranţa şi protejarea obiectivelor de patrimoniu. Înregistrarile video din incinta Muzeului sunt arhivate şi folosite în interesul protejării şi promovării patrimoniului cultural.
 • Participantii se obligă să respecte prevederile legale cu privire la drepturile de autor în si să nu afecteze imaginea sau patrimoniul Muzeului, sub sancțiunea daunelor morale si materiale. 

Participantii se obligă de asemenea:

  • să nu afecteze în nici un fel integritatea monumentelor, ori a spaţiului în care se desfăşoară evenimentul (nu se bat cuie, nu se agata, nu se sprijina nimic de monumente);
  • să nu utilizeze foc deschis 
  • să nu fumeze în incinta Muzeului 
  • să pastreze curatenia in spatiul Muzeului 

Reguli generale privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus în incinta muzeului conform Ordinului Ministrului Culturii nr. 2941/1120/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii:

 1. respectarea anunțurilor scrise și a indicațiilor primite din partea reprezentanților Muzeului privind regulile de distanțare fizică și cele de acces în Muzeu;
 2. respectarea distanțării de minimum 2 m față de alte persoane;
 3. purtarea măștii (medicală/nonmedicală), după caz; pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
 4. dezinfectarea mâinilor la intrarea în muzeu sau în spațiile închise;
 5. utilizarea covoarelor cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrarea în Muzeu sau în spațiile închise;
 6. acordul de a i se efectua triaj observațional în urma căruia nu se permite accesul persoanei care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
 7. acordul de a i se efectua termometrizarea noncontact; participantul care refuză să îi fie verificată temperatura nu va avea acces în Muzeu;
 8. Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
 9. Misiunile culturale din cadrul MUSEUM QUEST au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare sinu conțin elemente dăunătoare sau vătămatoare pentru participanți.
 10. Jocurile si misiunile culturale sunt bazate pe folosirea inteligenței, a logicii și a intuiției. În nicio situatie nu este necesară folosirea forței. Orice daună adusă muzeului sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.
 11. Participanții înteleg și acceptă confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi făcut public (nici parțial nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea elementelor de joc (altfel decat in scopuri personale) este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.
 12. Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.

 

VII. DREPTURI DE AUTOR

 1. Conținutul și design-ul paginii web www.museumquest.ro precum și bazele de date aferente, sunt proprietatea REILIN TREE SRL și sunt protejate prin legislația în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. 
 2. Este interzisă orice utilizare a conținutului www.museumquest.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@museumquest.ro

VIII. PREVEDERI FINALE

 1. Prin plasarea unei rezervari/comenzi pe site-ul www.museumquest.ro, participantii declara ca au citit și înțeles termenii și condițiile jocului aplicabile prezentei pagini web, precum si regulile de conduita impuse de Administrator.
 2. Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă plasarea unei rezervari/comenzi pe pagina web www.museumquest.ro. Pagina web oferă Clientului posibilitatea de a lua la cunoştinţă prevederile Termenilor si Conditiilor la plasarea comenzii/rezervarii.