loader image

Termeni și condiții

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului www.museumquest.ro. Orice comandă/rezervare plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu prezentul Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

I. INTRODUCERE

Pagina web www.museumquest.ro este administrata de CASTENI CONTENT SPECIALIST SRL.  Firma este înscrisă la registrul comerțului sub numărul J40/11583/2022, Cod Unic de Inregistrare: 46322900 si are sediul in Intrarea Dacilor. nr. 4, Sector 1, Bucuresti. E-mail: contact@museumquest.ro.

Prezentul Regulament se adresează tuturor utilizatorilor paginii web www.museumquest.ro şi stabileşte regulile de rezervare pe cale electronică a produselor disponibile, de plasare a comenzilor precum şi regulile încheierii contractelor de vânzare a produselor.

II. REGULILE DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ŞI DE ȊNCHEIERE DE CONTRACTE DE VÂNZARE A PRODUSELOR

1. CASTENI CONTENT SPECIALIST SRL pemite încheierea de contracte de vânzare la distanța a produselor prin  Internet şi prestează o serie de servicii, prevăzute în Regulamentul de faţă.

2. Contractul de vânzare a produselor se încheie între utilizatorul paginii web şi CASTENI CONTENT SPECIALIST SRL. Condiţia plasarii rezervarilor/comenzilor pe site-ul www.museumquest.ro este cunoaşterea acestui Regulament şi acceptarea sa.

3. Informaţiile furnizate de Client în timpul plasării comenzii/rezervarii trebuie să fie reale, actuale şi exacte. CASTENI CONTENT SPECIALIST SRL îşi rezervă dreptul de a refuza realizarea comenzii, în cazul când datele furnizate fac imposibilă onorarea rezervarii/comenzii. Înainte de a refuza realizarea comenzii Administratorul va încerca să îl contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibilă realizarea acesteia.

4. Clientul care a utilizat serviciile paginii web www.museumquest.ro are obligaţiile:

a) de a nu furniza şi transmite informaţii interzise prin lege;

b) de a utiliza pagina web într-un mod care să nu perturbe funcţionarea acestuia;

c) de a nu difuza şi de a nu plasa în cadrul paginii web informaţii comerciale incorecte;

d) de a utiliza pagina web într-un mod care să nu creeze inconveniente pentru alţi clienţi şi pentru Administratorul acesteia;

e) de a folosi informaţiile publicate în paginile magazinului doar în scop personal.

 

III. ȊNCHEIEREA CONTRACTELOR DE VÂNZARE:

1. PENTRU PLASAREA COMENZILOR CU PLATA ONLINE:

 1. Pagina web permite plasarea comenzilor on-line, urmând procedura de plasare a comenzilor pe pagina de chekout a partenerului Museum Quest pentru rezervari, platforma Rezdy: https://museumquest.rezdy.com/ 
 2. Clientul poate plasa o comandă fără a fi nevoie de a-şi înregistra permanent datele personale în baza de date a paginii web (comanda fără înregistrare).
 3. Condiţia plasării comenzii o constituie completarea în formular a tuturor datelor cerute, necesare atat pentru expedierea/confirmarea comenzii/rezervarii, cat şi pentru generarea din sistem a facturii fiscale sau a bonului fiscal.
 4. Până la momentul confirmării achizitiei cu tasta „Pay”, Clientul are posibilitatea de a efectua modificări referitoare la produsul din comandă, precum şi la datele pentru livrare şi de facturare. Confirmarea de către Client a comenzii prin tasta „Pay” este echivalentă cu acceptarea obligaţiei de a face plata preţului produselor.
 5. În momentul plasării comenzii, Clientul primeşte la adresa de e-mail indicată un mesaj referitor la comanda plasată, precum si datele activare a jocului Museum Quest in aplicatia partenerului – Questo.

2. LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA PRODUSELOR

 1. Produsele fizice achizitionate online sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin butonul “Trimite comanda”. De regulă, termenul de livrare al comenzii este de maximum 5 zile lucrătoare. Produsele sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de curierat Fan Courier. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.
 2. Produsele digitale achizitionate online (jocurile Museum Quest, ) sunt livrate imediat dupa procesarea platii, pe emailul furnizat de client. In email se gasesc detalii despre accesarea produsului in aplicatia partenerului – Questo App.

3. RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VÂNZARE

 1. Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără a indica vreun motiv, pe baza dispozițiilor legale.
 2. Termenul de retragere din contractul de vânzare a produselor expira cu 3 zile inainte de data de desfasurare a evenimentului rezervat.
 3. Pentru a-şi exercita dreptul de retragere din contract Clientul trebuie să contacteze Administratorul prin e-mail la adresa contact@museumquest.ro si sa prezinte solicitarea in termenul prevazut anterior. Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient ca Clientul să trimită informaţiia referitoare la decizia sa de exercitare a dreptului de retragere înainte de împlinirea termenului de renunţare (3 zile inainte de data de desfasurare a evenimentului rezervat).
 4. Returnarea sumelor achitate de Client se face în acelaşi mod cu cel ales de Client la tranzacţia iniţială.

IV. DREPTURI DE AUTOR

 1. Conținutul și design-ul paginii web www.museumquest.ro precum și bazele de date aferente, sunt proprietatea CASTENI CONTENT SPECIALIST SRL și sunt protejate prin legislația în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. 
 2. Este interzisă orice utilizare a conținutului www.museumquest.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@museumquest.ro

V. PREVEDERI FINALE

 1. Prin plasarea unei rezervari/comenzi pe site-ul www.museumquest.ro si pe platforma partenerului de booking Rezdy (https://museumquest.rezdy.com/) participantii declara ca au citit și înțeles termenii și condițiile jocului aplicabile prezentei pagini web, precum si regulile de conduita impuse de Administrator.
 2. Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibilă plasarea unei rezervari/comenzi pe pagina web www.museumquest.ro. Pagina web oferă Clientului posibilitatea de a lua la cunoştinţă prevederile Termenilor si Conditiilor la plasarea comenzii/rezervarii.