Muzeul Militar Național Regele Ferdinand I

Despre Muzeul Militar

Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” este unul dintre cele mai valoroase muzee din țară, cu vechime de peste 97 ani și un patrimoniu organizat în peste 40 de colecţii spectaculoase.

Multe dintre piesele expuse sunt rare sau chiar unice în România, iar expoziția permanentă a instituției prezintă evoluția militară a poporului român, cronologic și tipologic.

Ce poți vedea la Muzeul Militar?

Printre colecțiile Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I” puteți vedea expoziții atractive conținând armament alb și de foc, uniforme din diferite epoci, machete de fortificații și decorații. În plus, muzeul cuprinde și o serie de exponate valoroase, unice din punct de vedere cultural și istoric, care abia așteaptă să fie descoperite!

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”.

Strada Mircea Vulcănescu 125-127, București

www.muzeulmilitar.ro

Museum Quest la Muzeul Militar

Treasure Hunt pentru camarazi!

Camarazi, veți porni într-o călătorie palpitantă pe urmele istoriei militare, unde veți descoperi totul despre curajul și vrednicia românilor, despre dorința de luptă, rezistență și ingeniozitate. Veți începe aventura în Evul Mediu și o veți termina la al doilea Război Mondial, aflând toate secretele tehnicilor militare și întâlnind cei mai viteji luptători!

Armele de care aveți nevoie? Logica, intuiția și munca în echipă!

Singurul inamic? Timpul, căci cele 60 de minute pe care le aveți la dispoziție vor trece repede! Nici obstacolele nu vor fi ușor de trecut, căci misiunile noastre sunt făcute pentru camarazii curajoși.

Fă-ți echipa de camarazi și intrați pe câmpul de luptă plin de mistere culturale! Mai multe detalii despre conceptul Treasure Hunt la Muzeu găsiți aici.

Micii călători întâlnesc vitejii!

Știm că micii călători sunt și luptători curajoși, dornici de peripeții. Porniți împreună într-o călătorie pe urmele istoriei militare, unde veți descoperi o mulțime de informații despre vitejie, curaj, viața în cetăți și personalități faimoase precum Ștefan cel Mare!

Ghidul Micului Explorator prin Muzeul Militar conține o mulțime de activități, misiuni, joculețe și provocări prin care copiii descoperă cultura și asimilează informația din muzeu jucându-se! La finalul vizitei, micul explorator își poate lua viza culturală de la Muzeul Militar și o colecționează în pașaportul special Museum Passport. Mai multe despre conceptul Museum Passport găsiți aici.

Cumpără Ghidul Micului Explorator și descoperiți împreună cultura altfel la Muzeul Militar!

Abonează-te la Newsletter și CÂȘTIGĂ un Gift Card!

Hei, exploratorule, abonează-te acum la newsletter și intră în tragerea la sorți lunară! Poți câștiga un treasure hunt cadou pentru tine și echipa ta, la muzeul preferat. În plus, vei fi primul care află ultimele noutăți Museum Quest!

Te-ai abonat cu succes la Newsletter-ul Museum Quest!