loader image

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

  • Explorează natura și află informații fascinante despre faună și floră
  • Descoperă biodiversitatea României și a Terrei
  • Muzeu cu peste 2 milioane de exemplare

Despre Muzeul Antipa

O vizită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” reprezintă o captivantă călătorie în timp și spațiu, menită să satisfacă setea de cunoaștere a vizitatorului și să contureze o mai bună percepție a universului în care trăim.

Muzeul Antipa contribuie activ la sensibilizarea publicului faţă de problemele legate de protecţia mediului, a speciilor şi a habitatelor, prin evenimentele, expozițiile temporare, atelierele și programele educaționale organizate în mod constant în cadrul instituției.

Obiective & Expoziții 

Expoziția permanentă a Muzeului Antipa este împărțită pe trei niveluri: demisolul, având ca tematică Biodiversitatea României, parterul cu tematica Fauna mondială și etajul, unde vizitatorii pot afla mai multe depre originea vieții, extraordinara diversitatea a insectelor și complexitatea speciei umane. În prezent, muzeul găzduiește cca. 2 milioane exemplare de nevertebrate şi vertebrate (actuale şi fosile), provenind din România şi din diverse zone geografice.

Şoseaua Pavel D. Kiseleff 1, București

Museum Quest la Muzeul Antipa

Ocolul Pământului Într-o Zi – Muzeul Antipa

Câștigă pariul și demonstrează că poți face ocolul Pământului într-o singură zi! Descoperă Muzeul Antipa printr-o călătorie în jurul lumii, explorând biodiversitatea României și a Terrei.

Durată: 50-70 min. Limbă: RO

Preț
7.99€ /pers.