loader image

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

Despre Muzeul Antipa

O vizită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” reprezintă o captivantă călătorie în timp și spațiu, menită să satisfacă setea de cunoaștere a vizitatorului și să contureze o mai bună percepție a universului în care trăim. 

Muzeul Antipa contribuie activ la sensibilizarea publicului faţă de problemele legate de protecţia mediului, a speciilor şi a habitatelor, prin evenimentele, expozițiile temporare, atelierele și programele educaționale organizate în mod constant în cadrul instituției.

Ce poți vedea la Muzeul Antipa?

Expoziția permanentă a Muzeului Antipa este împărțită pe trei niveluri: demisolul, având ca tematică Biodiversitatea României, parterul cu tematica Fauna mondială și etajul, unde vizitatorii pot afla mai multe depre originea vieții, extraordinara diversitatea a insectelor și complexitatea speciei umane. În prezent, muzeul găzduiește cca. 2 milioane exemplare de nevertebrate şi vertebrate (actuale şi fosile) provenind din România şi din diverse zone geografice.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial al Muzeului Antipa.

Şoseaua Pavel D. Kiseleff 1, București

www.antipa.ro

Museum Quest la Muzeul Antipa

Fascinanta călătorie în lumea animalelor!

Sunteți pregătiți să porniți într-o aventură fascinantă în lumea animalelor? Călătoria vă poartă în jurul lumii și veți face cunoștință cu Biodiversitatea Terrei și a României! Dugongul, lemurienii, cangurul și muuulte alte animale interesante vă așteaptă să le vizitați căsuțele. 

Ghidul Micului Explorator la Muzeul Antipa conține o mulțime de activități, misiuni, joculețe și provocări prin care copiii descoperă cultura și asimilează informația din muzeu jucându-se! La finalul vizitei, micul explorator își poate lua viza culturală de la Muzeul Antipa și o colecționează în pașaportul special Museum Passport. Mai multe despre conceptul Museum Passport găsiți aici.

Cumpără Ghidul Micului Explorator și descoperiți împreună Muzeul Antipa!