loader image

Copiii explorează diversitatea Terrei la Muzeul Antipa

Museum Passport nu mai este disponibil începând cu luna martie 2023. Vă recomandăm jocurile Museum Quest tip treasure hunt, potrivite pentru o activitate inedită de familie. Descoperă mai multe detalii aici.

Dintre toate muzeele la care puteți merge împreună cu familia, cele de istorie naturală sunt, cu siguranță, preferatele copiilor. Ceea ce ne bucură nespus, având în vedere că iubirea și respectul față de natură sunt atât de necesare în educația celor mici. Natura este întotdeauna un real spectacol, iar asta face ca Muzeul „Grigore Antipa“ să fie în topul celor mai cunoscute și mai vizitate muzee din țară.

Muzeul Antipa, printre cele mai spectaculoase și moderne din țară

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” deține o colecție alcătuită din peste două milioane de exponate. Aici găsești spectaculoase și numeroase specii de animale și păsări greu de observat în natură, colecții fantastice de insecte și cristale, mumii egiptene și peruane, afli lucruri fascinante despre cosmos și cu siguranță vei rămâne impresionat să descoperi scheletul unuia dintre cei mai mari proboscidieni fosili găsit la noi în țară! 

Ghidul Micului Explorator la Muzeul Antipa

Cu siguranță v-am convins că Muzeul Antipa e grozav și nu trebuie ratat! Dar o veste și mai bună este că acum vă puteți bucura de toate acestea cu un twist care să completeze experiența într-un mod inedit: O vizită la Muzeul Antipa cu Museum Passport și Ghidul Micului Explorator.

Asta înseamnă de două ori mai multă distracție și învățare, căci ghidul conceput de Museum Quest vine cu o mulțime de activități, misiuni, joculețe, povestioare prin care copiii asimilează noile informații așa cum le place lor cel mai mult: jucându-se! Iar pentru că toate călătoriile importante trebuie consemnate, la casieria muzeului primiți și un pașaport în care puteți să colecționați vizele tuturor muzeelor implicate în proiectul nostru.

Museum Passport nu mai este disponibil începând cu luna martie 2023. Vă recomandăm jocurile Museum Quest tip treasure hunt, potrivite pentru o activitate inedită de familie. Descoperă mai multe detalii aici.