loader image

Treasure Hunt la muzeu pentru evenimente wow.

Planifici o aniversare, un team building sau Școala Altfel? Include pe lista activităților și Museum Quest, iar noi îți garantăm ca va fi memorabil.

Cum funcționează pentru grupuri mari?

Jucați pe echipe

1. Vă împărțiți în echipe 

Fiecare joc Museum Quest urmează un traseu predefinit în muzeul ales. Pentru a evita afluența, îți recomandăm ca grupul tău să se împartă în echipe egale, de până la 6 persoane.

2. Porniți la intervale diferite

Pentru a nu se întâlni în același loc din muzeu pe parcursul jocului, fiecare echipă trebuie să înceapă la intervale diferite, de câte 10’-15’ distanță.

3. Creați o competiție

Aplicația Questo pe care o folosiți în timpul jocului Museum Quest înregistrează punctele obținute, deci la final puteți vedea ce echipă a câștigat cele mai mare punctaj.

sau

Jucați împreună

1. Formați toți o echipă

Tot grupul tău formează o echipă, deci veți parcurge traseul prin muzeu împreună. Ține cont că această opțiune poate fi mai dificil de parcurs pentru grupuri mari, mai ales în muzeele indoor.

2. Porniți în același timp

Deoarece formați toți o echipă, începeți treasure huntul interactiv prin muzeu în același timp, nefiind nevoie să așteptați.

3. Parcurgeți jocul necompetitiv 

Vă bucurați de experiență împreună, fără să introduceți în activitate factorul competitiv. Dacă sunteți curioși ce punctaj a obținut fiecare, puteți verifica în aplicație, la final.

Organizează un eveniment memorabil cu Museum Quest, perfect pentru aniversări, team building sau activități cu elevii.

Urmează pașii:

Alege Muzeul

Alege muzeul pe care vrei să-l vizitezi cu Museum Quest și cumpără jocul pentru numărul total de persoane.

Descarcă aplicația

Descarcă Questo, aplicația care te va ghida cu direcții și misiuni, pe tot parcursul jocului prin muzeu. 

Joacă-te în muzeu

Odată cumpărat jocul, îți programezi vizita la muzeu oricând vrei tu, în timpul orelor de vizitare. Start joc!

Probabil te întrebi:

-none

none

Este potrivit Museum Quest pentru un team building?

Da, absolut! Fă echipă cu colegii sau adună întregul departament și participați împreună la un altfel de team building.

Unde? În cele mai cool muzee din București!
Scopul? Lucrați în echipă pentru a descoperi toate indiciile și pentru a rezolva misiunile.

Recomandați Museum Quest pentru o petrecere de copii?

Un treasure hunt interactiv la muzeu este alternativa perfectă și palpitantă la clasicele petreceri aniversare. Pe lângă distracția inevitabilă, copiii vor interacționa cu istoria, arta sau știința, în cele mai impresionante muzee din București.

Se potrivește Museum Quest pentru Școala Altfel?

Știm că vizitele la muzeu fac parte din activitățile des organizate în cadrul Școlii Altfel. Dar ce ar fi ca de data aceasta să experimentați și „Muzeul Altfel”?

Un treasure hunt organizat la muzeu le va oferi copiilor oportunitatea de a descoperi istoria, arta sau știința într-un mod unic, interdisciplinar, transformându-le vizita tradițională la muzeu într-o experiență educativă unică și plină de aventură.

De ce aveți nevoie? Recomandăm ca fiecare participant să aibă telefonul său, de pe care să acceseze jocul Museum Quest în aplicația Questo. Atât de simplu!

Trebuie să ne organizăm singuri activitatea?

Da, însă este foarte simplu!

Specificul jocurilor Museum Quest este accesibilitatea facilă. Jocurile sunt disponibile în aplicația Questo, care vă ghidează la orice pas și vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie să puteți parcurge traseul interactiv singuri. Asta înseamnă că vă puteți organiza singuri activitatea, nefiind nevoie de pași speciali. Nici nu trebuie să vă rezervați o anumită dată, ci mergeți oricând doriți, ținând cont doar de programul muzeului.

Cu toate acestea, te putem îndruma cu sfaturi și recomandări pentru a avea o activitate cât mai plăcută cu grupul tău. Contactează-ne la +40745978378 sau pe contact@museumquest.ro

Există un reprezentant Museum Quest în muzeu care ne poate ajuta?

Nu avem personal dedicat în muzeele partenere. Dacă aveți nelămuriri vizavi de o misiune, puteți cere indicii în aplicație. Dacă întâmpinați alte dificultăți, puteți contacta, direci prin aplicație, suportul tehnic al aplicației partenere Questo, sau ne puteți contacta pe noi la +40745978378 sau contact@museumquest.ro

Ai întrebări privind organizarea? Contactează-ne!