Evenimente

Petreceri, Scoala Altfel sau Teambuilding la Museum Quest!

Eveniment privat la Museum Quest

Un treasure hunt la muzeu de ziua ta? Sau un teambuilding cu un twist pentru echipă? Orice eveniment privat ai avea în plan, la Museum Quest vei avea parte de factorul WOW. Pentru evenimente private dă-ne mail sau sună-ne și te vom ajuta!

Petreceri aniversare la muzeu

Un Treasure Hunt captivant la muzeu- alternativa perfectă și palpitantă la clasicele petreceri aniversare. Pe lângă distracția inevitabilă, copiii vor interacționa cu istoria, arta sau știința, în cele mai cool muzee din București.
Vârsta minimă de participare neînsoțită: 14 ani.
Vârsta minimă de participare însoțiță (minimum 2 adulți în fiecare echipă): 7 ani.

Școala Altfel la muzeu

Știm că vizitele la muzee fac parte din activitățile des organizate în cadrul Școlii Altfel. Dar ce ar fi ca anul acesta, să experimentați și „Muzeul Altfel”? Museum Quest oferă elevilor o experiență de neuitat de care își vor aminti cu siguranță.

Un Treasure Hunt organizat în cele mai cool muzee bucureștene le va oferi acestora oportunitatea de a descoperi istoria, arta sau știința într-un mod unic, interdisciplinar, transformându-le vizita tradițională la muzeu într-o experiență educativă unică și plină de aventură.

Teambuilding la muzeu

Museum Quest îți propune o vânătoare de comori culturale inedită. Fă echipă cu colegii sau adună întregul departament și participați împreună la un altfel de Teambuilding!

Unde? La cele mai cool muzee din București!
Scopul? Un treasure hunt în care veți avea de lucrat în echipă pentru a descoperi toate indiciile și pentru a rezolva misiunile.

Contactează-ne și cere Ofertă Personalizată!

Email

contact@museumquest.ro

Telefon

+40745978378